Mikä on Suosittelija-blogi?

Suosittelija-blogi on Vantaan kaupunginkirjaston blogi, jota ylläpitää kirjaston hankinta- ja luettelointiosaston henkilökunta. Blogi on samaa perhettä Suosittelija-verkkopalvelun kanssa. Siinä missä Suosittelija-verkkopalvelu antaa automaattisia lainavinkkejä, Suosittelija-blogista saa kirjastoammattilaisten valitsemia hyödyllisiä ja lukemaan innostavia lainavinkkejä.

Suosittelija-blogin lähtökohtana on ajankohtaisuus ja monipuolisuus. Pääasiassa esittelemme uutta aineistoa ja vinkit liittyvät esimerkiksi vuodenaikoihin, teemaviikkoihin ja – päiviin sekä muihin ajankohtaisiin ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Esittelemme sekä aikuisten että lasten aineistoja, niin tietokirjallisuutta kuin kaunokirjallisuuttakin.

Palaute ja yhteydenotot: van30.halu(at)vantaa.fi