Osallistu tutkimuskyselyyn visuaalisten virikkeiden käyttämisestä luovassa kirjoittamisessa.

Kuva Flickr: Kahvikisu CC BY 2.0

Arvoisa luova kirjoittaja / kirjailija. Tutkin Jyväskylän yliopiston kirjallisuustieteen kirjoittamisen graduani varten visuaalisten virikkeiden käyttämistä luovassa kirjoittamisessa.

Etsin tutkimukseeni erilaisia näkökulmia kirjoittamisen harrastajilta, ammattilaisilta ja ohjaajilta. Kaikki vastaukset käsitellään tutkimuksessani anonyymeinä. Tutkittavat voivat missä tahansa tutkimuksen vaiheessa ilmoittaa minulle, että keskeyttävät osallistumisensa tutkimukseen.

Pyydän sinua osallistumaan lomakekyselytutkimukseeni, jossa haen vastauksia siihen, miten kirjoittajat käyttävät kuvia, esineitä, kuvallisia harjoituksia (engl. visual writing prompts) tai tarinankerrontaa varten kehitettyjä kuvapelejä ja korttipakkoja kirjoittamisensa apuvälineenä, inspiraation lähteenä sekä kirjallisen ilmaisun jatkeena.

Olen kiinnostunut myös siitä, kuinka kirjoittajien tekstit laajenevat kirjoittajan itse tekemiksi visuaalisiksi esityksiksi, kuten kuvituksiksi, kuvaa ja tekstiä yhdistävien sekatekniikoiden käyttämiseksi (esim. art journaling, mixed art writing) miniatyyreiksi tai hahmojen esittämiseksi. Suljen kuitenkin tutkimukseni ulkopuolelle sarjakuvat, näyttämötaiteen ja elokuvallisuuden.

Linkki vastauslomakkeeseen.

Ystävällisin terveisin
Mia Surakka

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *