ILMOITTAUDU POINTIN KIRJASTON KIRJOITA ELÄMÄSTÄSI! RYHMÄÄN ELOKUUN AIKANA

Haluatko tutkia elämääsi kirjoittamisen ja lukemisen kautta? Haluatko sukeltaa itsessäsi pintaa syvemmälle?  

Ryhmässä käytetään erilaisia luovan ja omaelämäkerrallisen kirjoittamisen tekniikoita sekä valmiita tekstejä. Sinun ei tarvitse olla hyvä kirjoittaja. Erityistä kirjallisuuden tuntemusta ei vaadita. Tekstejä ei arvioida. Tärkeää on mitä ajatuksia ja tunteita tekstit herättävät sinussa. 

Ryhmä kokoontuu kahdesti kuussa keskiviikkoisin kello 17.00–19.00 Pointin kirjastossa, osoitteessa Hagelstamintie 1. Ensimmäinen tapaaminen on 13.9.2023. Syksyn muut kokoontumispäivät ovat: 27.9., 11.10., 25.10., 8.11., 22.11. ja 13.12.  

Tarjoamme samanhenkistä seuraa, ryhmän tukea sekä kahvia ja teetä.  Osallistuminen on maksutonta.  Ryhmään mahtuu enimmillään 10 henkilöä ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujille lähetetään vahvistus ryhmään pääsystä ilmoittautumisajan päättyessä. Vahvistuksen mukana tulevat myös tarkemmat ohjeet ensimmäisestä tapaamiskerrasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumislomakkeella täällä Tarinoiden lumo -blogissa osoitteessa: https://kirjasto.one/kirjallisuusterapia/ ajalla 31.7.-27.8.2023. 

Lisätietoa Kirjoita elämästäsi! ryhmästä voit lukea täältä ja täältä. Lisätietoa kirjallisuusterapiasta täällä.

Tervetuloa mukaan!

Tiedustelut
eeva.karkkainen@vantaa.fi
puh. 043 826 7068

Kuva: pixabay, kaboompics

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *