Virpi Hämeen-Anttila Tikkurilan kirjaston lukupiirissä

hämeenanttilaTikkurilan kirjaston helmikuun lukupiirissä 12.2.2014 klo 18.00 kirjailijavieras Virpi Hämeen-Anttila kertoo Tapetinvärinen-romaaninsa taustasta ja syntyvaiheista. Missä kulkee raja, jonka yli kirjailijalla eettisesti ei ole lupa mennä poimiessaan toisten ihmisten elämästä aineksia omaan tarinaansa?

Tapetinvärisessä kirjailija epäilee lapsuudenystävänsä varastaneen nuoruutensa päiväkirjat ja uskoo tämän käyttävän hänen muistojaan omien kirjallisten tuotostensa materiaalina. Kirjailija haluaa nyt tavata lapsuudenystävänsä ja selvittää kauan sitten rikkoutuneet välit, mutta joutuukin arvoitukselliseen seikkailuun nuoruutensa 1960- ja 1970-luvuille.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kirjasta kirjailijan kanssaan!

 

Lukupiiriläisille on varattu illan kirjaa aikuistenosaston palvelutiskille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *