Taikasilmukoita 17.3. Tarinakoukussa

Tiistai-illan Tarinakoukussa päästiin Marttailun makuun. Tikkurilan Martat saapuivat Tarinakoukun vieraaksi kertomaan toiminnastaan, erityisesti käsityöaiheista sekä samalla vetämään käsityöpajan. Pajan aiheeksi Tarinakoukkulaiset olivat yhteisesti äänestäneet virkkausta sadonkorjuun hengessä. Tiistai kuluikin monilla porkkanoita, punajuuria, omenoita, sieniä sekä muita juureksia, hedelmiä ja vihanneksia virkaten hyvässä opastuksessa.

 

Marttojen käsityöpajassa jaettiin vinkkejä virkkauksesta

 

 

Tämän kerran Tarinakoukun tietokirjakori käsitteli vanhoja käsityökirjoja. HelMetin Pasilan kirjavaraston aarteet olivatkin ahkeran selauksen kohteena ja ihasteltavina. Myös Tikkurilan Martat olivat koonneet koukuttelijoiden iloksi oman tietokirjapuolisen vinkkilistansa, jonka löydät blogipostauksen yhteydestä.

Kaunokirjallisessa kattauksessa oli tällä kertaa tarjolla romskuja, joiden asiasanoituksesta löytyy käsityö. Listalta löytyi mm. Carol Shieldsin Sattumankauppaa, Laura Honkasalon Kotikutoista, Kate Jacobsin lankakauppa -sarja sekä A.S. Byattin Lasten kirja. Tämäkin vinkkilista vielä kiinnostuneille asiasanapoimintoineen: Kaunokirjallisuutta käsitöistä.

Illan lopuksi saimme vielä kuunnella lukupätkän Eeva Kilven Rajattomuuden aika : kertomus lapsuudesta teoksesta Maijun lukemana. Kiitokset erittäin elävästä ja hienosta lukuhetkestä!

Ensi kerran Tarinakoukku hakee vielä hieman muotoaan, joten ensi kerran ohjelma jääköön tässä vaiheessa vielä arvoitukseksi!

 

Tikkurilan Martat suosittelevat:

 

Pasilan kirjavaraston aarteita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *