Kirjablogit avasivat Tarinakoukun uuden vuoden

Vuoteen 2016 loikattiin Tarinakoukussa kirjablogien myötä. Tammikuussa koukkuiltaa ei järjestetty, mutta helmikuussa sukellettiin kirjavinkkien ja kirjasomen maailmaan kirjabloggaaja Hennan saattelemina.

Tiistaina 16.2. vieraaksemme saapuu kirjaston pedagogisen yksikön Henna vinkkaamaan omia suosikkikirjojaan, kirjablogeja ja kertomaan kokemuksiaan blogin kirjoittamisesta.

Henna kertoi oman bloggaajauransa kulusta ja antoi hyviä vinkkejä blogin aloittamista harkitseville. Voit tutustua Hennan omaan blogiin: Hemulin kirjahylly. Henna vinkkasi myös omia blogisuosikkejaan ja esitteli kuulijoille liudan mielenkiintoisia kirja- ja kulttuuriblogeja. Postauksen lopussa vielä linkit esiteltyihin blogeihin.

Blogisisältöjen lisäksi saimme aimo annoksen kirjallisuutta. Henna oli tuonut mukanaan vinot pinot omia suosikkejaan ja sekä luki ääneen että vinkkasi kuulijoille monipuolisen kattauksen aina satukirjoista runoihin. Kirjavinkeistä löytyi varmasti monelle uusia tuttavuuksia, tässä nekin vielä lukulistana.

 

Hennan kirjavinkit:

 

Hennan blogivinkit:

 

Henna vinkkasi ja luki ääneen. Paikalla myös Tarinakoukun historian ensimmäinen mies!
Henna vinkkasi ja luki ääneen. Paikalla myös Tarinakoukun historian ensimmäinen mies!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *