Kun aika loppuu

Kirjaston verkostopäällikkö Katariina Ervasti esittelee 12.10. Elina Hirvosen romaanin Kun aika loppuu. Hirvonen sijoittaa tarinansa lähitulevaisuuden Helsinkiin. Hän kertoo hyvin toimeentulevasta perheestä, jonka yliopistolla työskentelevä äiti luennoin ilmastonmuutoksesta. Äiti puhuu toivosta ja ihmisen vastuusta. Hän on juuri päättänyt luentonsa, kun kuulee poliiseilta poikansa Aslakin parhaillaan ampuvan ohikulkevia ihmisiä Helsingin keskustassa.

Romaani punoo yhteen lähitulevaisuuden uhkia. Mitä tapahtuu, jos emme reagoi ilmastonmuutokseen ajoissa? Mutta ennen kaikkea se herättää lukijansa pohtimaan, mitä tapahtuu vanhemmalle, jonka lapsi tekee jotain pahaa?

Tervetuloa mukaan keskustelemaan kirjasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *