Lokakuun lukupiirissä Naisten aika

Lokakuun lukupiirikirjana on Jelena Tšižovan Naisten aika. Teos käsittelee useiden kertojien äänellä elämää Neuvostoliitossa 1960-luvulla. Antonina ja hänen pieni tyttärensä pääsevät muuttamaan kommunalkaan, jossa heidän lisäkseen asuu kolme iäkästä naista. Suzannasta, joka ei puhu, vaan ilmaisee itseään piirtämällä, tulee naisten yhteinen lapsenlapsi, josta he pitävät huolta sillä aikaa kun Suzannan äiti käy työssä. Naiset muistelevat menneitä ja Suzanna saa kuulla tarinoita myös siitä millaista on ollut elää Neuvostoliitossa sota-aikana. Elämä on koetellut naisia, mutta parempaan suuntaan ollaan menossa. Ennen pitkää on Antoninan vuoro ostaa televisio.

Kokoonnumme Voimalassa 10.10. klo 18.00. Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *