Next Library 2017

Tanska on kaunis ja hyväntuulinen maa.

Olemme osallistuneet Århusissa järjestettävään Next Library -konferenssiin, josta olemme bongailleet ideoita aikuisten pedagogisiin palveluihin.

Konferenssin osallistujat tulevat ympäri maailmaa. Olemme tutustuneet mm. kanadalaisiin, yhdysvaltalaisiin, kiinalaisiin, norjalaisiin, uusiseelantilaisiin, autralialaisiin ja slovenialaisiin kollegoihin. Tietenkin täällä on paljon myös tanskalaisia ja ruotsalaisia. Meitä suomalaisia on ollut tietääksemme seitsemän: Tampereelta, Helsingistä ja Vantaalta.

Leikki on Lassen työtä, ja mikäs sen parempi paikka ajatuksen soveltamiseen kuin Tanska. Keskustelujen ja luentojen tueksi on nimittäin ollut vapaata ja rentoa verkostoitumista ja vuorovaikutusleikkejä.

Kolmen päivän konferenssirymyämisen jälkeen on käynyt selväksi, mitkä asiat ovat eniten pinnalla. Eniten täällä on puhuttu yhteisötyöstä, /promotoinnista/markkinoinnista, visuaalisuudesta sekä muutoksen johtamisesta. Palaan näihin teemoihin myöhemmässä blogitekstissäni matkan jälkeen.

Kuvia (Århus, Silkeborg, Herning) löytyy Facebookistani: facebook.com/lassetoissa

Lasse Pekkarinen

PS. Kirjoitan tätä århusilaisten opiskelijoiden keskellä puhelimellani keskellä Dokk1 -aulaa. Aula on valoisa, joskin vähän karu, mutta ei kolkko. Vähän taaempana on mm. pingispöytä, josta kuuluu tasainen pallottelun ääni. Tunnelma on rauhallinen ja kotoisa. Tanska ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *