Ray Bradburyn muistolle

”Ilmassa, laaksojen yllä, tähtien alla, lammikon, tien yli lensi Cecy. Näkymättömänä kuin uudet kevättuulet, raikkaana kuin iltahämäriltä niityiltä kohoava apilan tuoksahdus hän lensi. Hän liiteli kyyhkysissä, jotka olivat pehmeitä kuin valkoinen kärpännahka, pysähtyi puihin ja eli kukissa, varisi pois terälehtien mukana, kun tuulenhenkäys puhalsi…” Luin romanttisen niminovellin Huhtikuun noita neulepiirissämme ke 13.6. Mikä tai kuka Cecy on? Hiljattain kuollut Ray Bradbury on tullut tunnetuksi romaanistaan Fahrenheit 451, josta on myös tehty elokuva. Yllättävää kyllä, hän on kirjoittanut erittäin paljon novelleja, erityisesti scifiä ja fantasiaa.
 
Neulepiiri kokoontuu seuraavan kerran ke 27.6. Myyrmäkitalon tapahtumahuoneessa. Kesätauon jälkeen tapaamme taas ke 15.8. Syksyllä kokoonnumme kerran kuussa.Mukavaa juhannusta toivottaa Irene.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *