Ishiguro-ilta

Tikkurilan kirjaston kevään viimeinen lukupiiri 17.5.2018 klo 18.

Helatorstaista johtuen Tikkurilan Lukupiiri kokoontuu poikkeuksellisesti toukokuun kolmantena torstaina. Keskustelemme silloin vuonna 2017 Nobel palkitun Kazuo Ishiguron tuotannosta. Voit lukea minkä tahansa Ishiguron teoksista. Nobel-lautakunnan mukaan ”Ishiguro paljastaa tunnevoimaisissa teoksissaan kuilun sen illuusion takana, että voimme täysin ymmärtää maailmaa”.
Japanissa 1954 syntyneen, vuodesta 1960 Englannissa asuneen Kazuo Ishiguron tuotanto rakentuu vahvasti brittiläisyyteen. Hänen suositut romaaninsa kuten Ole luonani aina, Menneen maailman maalari ja Pitkän päivän ilta ovat saaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Pitkän päivän ilta ja Ole luonani aina -romaaneista on tehty myös elokuvat.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan kirjallisuudesta teen ja kahvin äärellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *