Kirjallisuus elämän peilinä

Kirjallisuus hoitaa. 
 
Kirjallisuus elämän peilinä -listalle kokoamme kirjallisuusterapeuttisia kirjavinkkejä aihealueittain. Päivitämme listoille uusia teoksia sitä mukaa kun sopivia teoksia löytyy. Listalta voit löytää sekä aikuisten, nuorten että lasten kaunokirjallisuutta, myös sarjakuvia. Elokuville on oma kategoriansa. Listalle on koottu myös tietokirjallisuutta. Listauksen kaikki vinkit on suunnattu aikuisille (ja nuorille) riippumatta siitä minkälainen teos on kyseessä. Myöhemmin saatamme lisätä listaukseen oman osion lapsille suunnatuille kirjallisuusterapeuttisille vinkeille.

Kirjallisuus elämän peilinä -kirjavinkit löydät täältä: https://kirjasto.one/kirjallisuuselamanpeilina 
 
Kaikki Tarinoiden lumo- blogissa julkaistut kirjavinkit viedään Kirjallisuus elämän peilinä -listaukseen. Kirjavinkeissämme ajatuksena on, että kirjallisuus hoitaa, tarjoaa samaistumispintaa, tietoa ja näkökulmaa erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kirja on lääkettä sielulle. Tervetuloa katsomaan valikoimaamme! 

Kuva: Feepik.com 

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *